Oma Tila

”Oma Tila ei ole äänieristetty huonetila, vaan tila
jossa on huomioitu ja ”leikattu pois” moniaistiset
ärsykehuiput”

Henrik Lemmetyinen

Uuden Oma Tila- konseptin keskiössä on moniaistisesti rauhallinen työpiste, jonka yksityisyyttä voidaan muunnella tarpeen mukaan. Olemme kehittäneet Adi Kalusteet Oy:n ja aistikokemusten tutkimiseen erikoistuneen Aistila Oy:n kanssa uuden ajan työympäristöä avokonttorien haasteellisiin olosuhteisiin.

Oma Tila-konsepti on helposti muunneltava ja nopeasti toteuttava malli, jonka avulla avotilojen toiminnallisuutta voidaan jäsennellä kustannustehokkaasti ilman kiinteitä rakenteita. Konsepti perustuu tutkimukseen siitä, mitä ominaisuuksia työtilassa tulee olla, jotta siinä työskentelevä tuntee olonsa turvalliseksi ja siinä voi työskennellä mahdollisimman tehokkaasti. Ääni-, valo-, tunto- ja näköaistien merkitystä on mietitty erityisen tarkkaan. Konsepti tarjoaa muuntojoustavan tilan muun muassa sen kääntyvien lamellien ansiosta.

Oma Tila toimitetaan avaimet käteen- periaatteella eli se sisältää suunnittelun, valmistuksen, asennuksen sekä käyttökoulutuksen. Konseptiin sisältyy käyttäjien haastattelut, materiaalikartoitukset ja -valinnat, tekninen suunnittelu, valaistussuunnitelmat ja 2D- ja 3D-mallinnukset sekä tarvittavat kalusteet.

Oma Tila ei vaadi toimiston teknisiä muutoksia

Oma Tila nostetaan toimistossa tämänhetkisen työtilan päälle, joten se ei vaadi kiinteistöltä teknisiä muutoksia. Organisaation olemassa olevia huonekaluja voidaan hyödyntää osana uutta konseptia. Kokoon, materiaaliin ja väriin liittyvät tarpeet räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan. Oma Tila-konsepti taipuu hetkessä myös kahden tai jopa neljän hengen työtilaksi elementtejä yhdistelemällä.